De trends op het gebied van geboortkaartjes voor 2024

Wanneer je op zoek gaat naar een geboortekaartje zie je dat er ontzettend veel keuze is. Om het je wat makkelijker te maken vind je hieronder de populairste trends van 2024 voor geboortekaartjes.

 

Waterverf

De nieuwste trend van 2024 is waterverf kaartjes, ook wel aquarel of watercolor genoemd. Deze kaartjes lijken wel geschilderd, een hele mooie trend. Van een subtiel bloemetje in waterverf stijl tot hele geschilderde tekeningen. Hieronder zie je drie voorbeelden van waterverf geboortekaartjes.


Geboortekaartjes met dieren

Wat we vorig jaar ook veel zagen en in 2024 ook veel gaan zien zijn geboortekaartjes met dieren er op. Stoere kaarten met safari dieren, maar ook leuke kaartjes met boederijdieren of geboortekaartjes waar een huisdier op is verwerkt. We kunnen zelfs speciaal voor jou je huisdier illustreren! De nieuwste trend is geboortekaartjes met beren

 

(Droog)bloemen

Een trend die je, buiten de geboortekaartjes, ook terug ziet in de babykamers en in de babykleertjes zijn bloemenprintjes. In ons assortiment vind je dan ook een groot aantal geboortekaartjes met bloemen. Prachtige droogbloemen, speelse gekleurde bloemen of een mooie bloemenweide, het kan allemaal. Deze trend zien we niet alleen in de zomermaanden, maar ook in de wintermaanden, aangepast aan winterse kleuren. Want zeg nou zelf, een beetje vrolijkheid kunnen we wel gebruiken in de wintermaanden!


Tekening van je kindje(s) op de kaart

Wat we ook veel zien dit jaar zijn geboortekaartjes met silhouettekeningen van de baby en eventuele oudere broers en zussen. Hierin zien we twee duidelijke trends, een silhouet afbeelding en een lijntekening.

© 2016 - 2024 Beebsnbeads | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel